• BTH.se
  • English
  • Logga in

Studentambassadörerna har ordet

 

 Kim Restad – Civilingenjör spel och programvaruteknik

 "Det är hur kul som helst att träffa så mycket nya människor man inte  hade fått kontakt med annars - både från andra program på BTH och  från andra ställen i Sverige. Dessutom bygger man då upp ett nätverk  som hjälper en när man pluggat färdigt!"

 

 Alexander Andersson – Civilingenjör i datorsäkerhet

 ”Arbetet som studentambassadör har varit både kul och lärorikt. Man  får nyttiga erfarenheter inför arbetslivet och lär känna många  studenter från andra program - och universitet." 

 

 

 Viktor Andersson – Webbbprogrammering

"Det har varit superroligt att få vara studentambassadör och åka land  och rike runt för att representera BTH för nya sökande. Man har lärt  sig att vara framåt och att prata med helt främmande människor och  det är något man alltid kommer att ha nytta av i arbetslivet sedan."

 

 Yvonne Motyka – Civilingenjör i maskinteknik

 ”Det har varit en givande upplevelse för man har fått en bättre insikt  om hur skolan fungerar och en bättre överblick över andra program  men även sitt eget. Man får träffa nya studenter både ifrån BTH men  även från andra högskolor, företag och yrkeshögskolor”

 

 Malin Haraldsson – Master i stadsplanering, tidigare Fysisk  Planering

 ”Jag som ambassadör får träffa massor med nya människor vilket är  väldigt roligt. Genom att berätta om min och andra utbildningar kan  jag bidra till att människor hittar sina framtida yrken vilket är en otrolig  känsla. Jag tycker att det är väldigt roligt att vara ambassadör!” 

 

Dina inställningar

Du kan sätta på och stänga av administrations läget. Detta är avstängt från början och för tillfället krävs det att du sätter på det varje gång du loggar in om du vill editera i portalen
Ange personnummer eller akronym (abcd12) för den student du vill byta till. När du byter till och från en studentidentitet loggas. Skulle du utföra något  när du är student t ex anmäla till en tentamen som loggas det som om studenten gjort det samtidigt som loggen visar att det är du som Administrator som gjort det åt studenten.