• BTH.se
  • English
  • Logga in

Ljud, bild och film

Att använda ljud, bild och film i lärandet kan skapa ytterligare en dimension. Du kan få ytterligare idéer, förklaringar och fördjupningar inom ditt ämne. Att titta på en inspelad föreläsning kan också fungera som repetition.

På UR Access finns TV- och radioproduktioner från Utbildningsradion och Kunskapskanalen. Du som är student på BTH kan använda dessa fritt. Sitter du utanför BTHs nätverk behöver du logga in med din akronym och lösenord.

För övrigt finns det många olika platser att besöka för att hitta ljud bild och film, några exempel nedan. Alla länkarna öppnas i nytt fönster.

Har du några frågor eller vill tipsa om bra webbplatser, kontakta supporten.

Dina inställningar

Du kan sätta på och stänga av administrations läget. Detta är avstängt från början och för tillfället krävs det att du sätter på det varje gång du loggar in om du vill editera i portalen
Ange personnummer eller akronym (abcd12) för den student du vill byta till. När du byter till och från en studentidentitet loggas. Skulle du utföra något  när du är student t ex anmäla till en tentamen som loggas det som om studenten gjort det samtidigt som loggen visar att det är du som Administrator som gjort det åt studenten.