• BTH.se
  • English
  • Logga in

Lärplattform, itslearning

Itslearning är BTHs lärplattform och används av alla kurser och program.its_ny

På itslearning hittar du information om dina kurser. Här sker också mycket kommunikation med lärare och andra studenter. På kurssidorna publiceras nyheter om kursen, studiematerial, studieuppgifter mm. Ofta sker också inlämningar av studieuppgifter och andra typer av examinationer via itslearning.

Kom ihåg att regelbundet kontrollera om något nytt hänt i kursen.

OBS: För att få delta i undervisningen måste du vara antagen och registrerad på de kurser du vill studera på.

För att logga in på itslearning använder du ditt användarnamn och lösenord. Du kommer till itslearning via Mina e-tjänster eller via inloggningssidan.

Har du problem med att logga in?

Kolla först om:

  • Du är antagen och har fått inloggningsuppgifter
  • Du kan logga in via Mina-e-tjänster eller via inloggningssidan

Kontakta IT Helpdesk

Du har ingen kurs i din kurslista

Kolla först om:

  • Du är antagen och registrerad på kursen. 

Om du är antagen och registrerad på kursen men ändå inte hittar din kurs i kurslistan: Kontakta kursansvarig via e-post.

Kursspecifika frågor svarar din lärare på och du ska alltid vända dig till denna i första hand vid frågor/problem med itslearning.

Har du några frågor om itslearning eller behöver hjälp så är du välkommen att kontakta supporten

 

Dina inställningar

Du kan sätta på och stänga av administrations läget. Detta är avstängt från början och för tillfället krävs det att du sätter på det varje gång du loggar in om du vill editera i portalen
Ange personnummer eller akronym (abcd12) för den student du vill byta till. När du byter till och från en studentidentitet loggas. Skulle du utföra något  när du är student t ex anmäla till en tentamen som loggas det som om studenten gjort det samtidigt som loggen visar att det är du som Administrator som gjort det åt studenten.