• BTH.se
  • English
  • Logga in

FÖRSLAG TILL EXAMENSARBETEN

Här kommer några förslag till exjobb från företag, organisationer och BTH-institutioner. Sidan fylls på efterhand. Observera att ett förslag redan kan vara taget.

Det finns ingen "ansökningsprocess" till dessa förslag utan du får själv ta kontakt med angiven kontaktperson och kolla om förslaget fortfarande är aktuellt.

Notera att informationen som finns i förslaget i vanliga fall inte är tillräcklig för att få förslaget godkänt som projektidé i examensarbetskursen. Det rekommenderas därför att börja utforma och skicka in konkreta projektidéer i god tid före kursstart (som brukar vara i början av vårterminen). Projektidéer skickas in till exjobb_ci@bth.se.

 

Dina inställningar

Du kan sätta på och stänga av administrations läget. Detta är avstängt från början och för tillfället krävs det att du sätter på det varje gång du loggar in om du vill editera i portalen
Ange personnummer eller akronym (abcd12) för den student du vill byta till. När du byter till och från en studentidentitet loggas. Skulle du utföra något  när du är student t ex anmäla till en tentamen som loggas det som om studenten gjort det samtidigt som loggen visar att det är du som Administrator som gjort det åt studenten.