• BTH.se
  • English
  • Logga in

Studievägledning

 

Vi finns till för dig som behöver vägledning och information inför högskolestudier och under din studietid hos oss. Ett vägledningssamtal kan till exempel gälla frågor om regler för behörigheter och urval, utbildningsinnehåll och inriktning på studierna. Det kan också handla om hur man planerar sin utbildning och väljer kurser. En vanlig fråga är också "Jag vet att jag vill läsa men inte vad". Vi hjälper dig att hitta din väg.

Du är välkommen att boka tid för personligt vägledningssamtal eller ställa din fråga direkt till oss på e-post eller telefon.

Kontaktinformation

E-post; studievagledning@bth.se 

TELEFON: 0455-38 53 00     

Tisdag:   10.00-12.00    

Onsdag: 10.00-12.00 

Torsdag: 10.00-12.00

BTH har två campus, ett i Karlskrona och ett i Karlshamn. Du kan träffa oss på båda orterna.

Campus Gräsvik, Karlskrona

Måndag-Fredag

Campus Karlshamn

Måndagar, onsdagar och enligt överenskommelse.

Webbvägledning:

Du kan också träffa oss via webbkamera. Ring eller maila, så berättar vi hur.

Studera med funktionsvariation

Dina inställningar

Du kan sätta på och stänga av administrations läget. Detta är avstängt från början och för tillfället krävs det att du sätter på det varje gång du loggar in om du vill editera i portalen
Ange personnummer eller akronym (abcd12) för den student du vill byta till. När du byter till och från en studentidentitet loggas. Skulle du utföra något  när du är student t ex anmäla till en tentamen som loggas det som om studenten gjort det samtidigt som loggen visar att det är du som Administrator som gjort det åt studenten.