• BTH.se
  • English
  • Logga in

Adobe Connect

acp-logga

Läs mer om e-möte här

Adobe Connect är ett webb-baserat mötessystem som gör det möjligt att till exempel genomföra föreläsningar, seminarium, grupparbeten och andra typer av möten via Internet. Adobe Connect är även ett bra hjälpmedel vid examination på nätbaserade kurser. Det finns även möjlighet att prata och chatta med många i en stor grupp eller bara två och två.

Man kan också dela dokument och skrivbord med varandra. Vill man se den/de man kommunicerar med är det enkelt att koppla in en webbkamera. Adobe Connect används framför allt i nätbaserade kurser.

Det är enkelt att spela in sin aktivitet i Adobe Connect. Inspelningar är bra för de som missat eller som vill repetera. Publicera länken till inspelningen på till exempel kursplatsen på itslearning.

Använd inte Google Chrome. Efter en uppdatering av Chrome är det inkompatibelt med Adobe Connect

Logga in här, använd din akronym och webblösenord

Dina inställningar

Här kommer det senare finnas massa olika inställningar för ditt konto, men just nu kan du bara sätta på och stänga av administrations läget. Detta är avstängt från början och för tillfället krävs det att du sätter på det varje gång du loggar in om du vill editera i portalen